Rss Feed

A venit iarna!

De: Erwin B.

bunătăţi

La Timişoara a venit Doamna Iarna, întâmpinată cu bucurie, lumini colorate, chioşcuri unde se vând cadouri pentru cei dragi, globuri strălucitoare, colaci secuieşti, mănuşi călduroase, dulciuri sau caltaboşi şi cârnaţi de la pomana porcului...

Copiii au început serbările, îl aşteaptă pe Moş Crăciun cu tot entuziasmul şi nerăbdarea de care sunt înstare, se străduie să-l mulţumească ca să-şi primească cadoul. Cu nimic mai sărac în bucurie sau dărnicie, Moş Crăciun nu cunoaşte criza, el ştie că toţi copiii îi sunt la fel de dragi şi îi primeşte în braţele lui cu aceeaşi bucurie ca altădată.

Nu vă înghesuiţi, Moşul are pentru toţi!

 

 

 

 

 

 

Se cerne zăpadă peste oraş din sita celestă, îmbrăcându-l în haina curată de sărbătoare, îl aşteptăm cu toţii pe Moşul să ne-aducă măcar bucuria de-a fi cu cei dragi, să petrecem împreună şi să uităm de buzunarele goale... Cu puţin efort, visul poate deveni realitate, dincolo de orice reclamă sau meschinărie, e iarnă şi e frumos!

Moş Crăciun

 

Ninge peste gri-ul trist al zilelor de ieri, dar luminile ne amintesc să ne bucurăm de Sărbătorile de iarnă, să iertăm şi să dăruim, să ne amintim că viaţa poate fi frumoasă şi în lipsuri sau nevoi, ceea ce contează este iubirea şi pacea!

SĂRBĂTORI FERICITE!

ninge