Rss Feed

Antonie Solomon

De: Johann Moritz

Antonie Solomon a fost reales vineri în funcţia de Preşedinte al PDL Craiova, cu 352 de voturi pentru şi doar 10 împotrivă. Frumos ne şade! Reformăm clasa politică şi, până la urmă, tot cu caprele bătrâne ne alegem. Sau cu capre tinere, dar cu apucăturile celor bătrâne.

Cât de mult a contribuit votul uninominal la reforma clasei politice, am avut prilejul să constatăm săptămânile trecute, când ne-am trezit că pedeliştii au votat fără să ştie ce votează sau cu ocazia moţiunii când unii au avut interzis la vot, iar ceilalţi au fost ameninţaţi cu excluderea din partid dacă îndrăznesc să voteze împotriva moţiunii sau dacă nu votează cu bilele la vedere.

Acum ne-am lămurit cum e şi cu prinţipurile (dacă mai era nevoie). Până în prezent, singurul pedelist care a protestat faţă de ce s-a întâmplat la Craiova, după ştiinţa mea, este Cristian Preda. Restul: mucles! Adevărat, Solomon, urmărit penal cum e, încă se bucură de sprijinul multor craioveni, sprijin care se transformă implicit în voturi pentru partid, dar chiar şi aşa. Daca rostim cuvinte mari precum reforma statului si a clasei politice, nu ar trebui sa incepem cu noi înşine (la partid ma refer, indiferent care ar fi acela)? Pentru că, dacă sacrificăm principiile reformei, ce mai rămâne din reformă? Cum vor să aibă credibilitate atunci când aleargă după rating electoral, mai dihai decât televiziunile mogulilor?

Comentarii

Replied

link

am pus un link din articolul meu, aici, privitor la nenicu' ăsta penal.

—-

panta rhei