Rss Feed

Prostu' clasei

Gelozie sau frustrare?

De: Erwin B.

Radu Mazăre: "Dragostea l-a determinat pe Carol să renunţe la tron pentru iubita lui Elena. Dragostea l-a făcut pe Ceauşescu, mai încoace, când onoarea se mai dusese, era mai român sadea, să nu renunţe la tron, ci la ţară, să-i dea Elenei ţara, a pus-o prim viceprim-ministru, pe lângă alte funcţii. Şi mai nou, în zilele noastre, dragostea l-a determinat pe bunul nostru conducator s-o numească pe Elena cel puţin prim viceprim-ministru, are două ministere, cei mai multi bani din buget pe mână şi de vreo două zile este şi primăriţă."

Aliena-m-aş

De: tinquarium

Din ciclul minima zilei vă rog să vă delectaţi cu ”Spuneţi şi voi, ce este mai important? Să câştigi 100.000 lei pe zi, adică o Dacie si jumătate la sfârşitul anilor ’80, sau să termini un amărât de liceu?” (Cristi Borcea)

Concurenţă neloială

De: dominic

Nu furaţi banii orfanilor! Guvernul urăşte concurenţa...

Culesul viilor... în ianuarie

De: dominic

Mi-au căzut ochii pe un articol. Văzând titlul, m-am speriat că guvernatorul şi-a luat de lucru pentru acasă, să-şi pună binecunoscuta semnătură pe câteva miliarde de lei (noi), şi hoţii l-au uşurat de obiectul muncii.

Proclamaţia de la Carrefour

De: dominic

Proclamaţia de la Carrefour

autor: Adrian Teacă

Anul a început promiţător, cu Tezele din parcare. Aia de la baza pîrtiei din Predeal, pentru cine a uitat, cînd preşedintele a trasat direcţiile de acţiune pentru modernizarea statului. Acum, avem ceea ce va rămîne în istorie drept Proclamaţia de la Carrefour. Unde acelaşi preşedinte a decis, cu glas hotărît: “Să fie respectată hotărârea Înaltei Curţi”.

Alianţa ori-ori

De: Erwin B.

"Până la 1 martie ne hotărâm: ori facem alianţa, ori nu o mai facem. Dacă o ţinem mult prea mult, după aceea domnul Antonescu o să fie întrebat mereu de ce a zis Ponta şi eu o să fiu mereu întrebat de ce a zis domnul Antonescu."

- Victor Ponta -

Demenţa - prioritate UE

De: dominic

Demenţa ar putea fi declarată prioritate UE.
Plutesc însă câteva incertitudini în legătura cu metoda de abordare a problemei. De exemplu: Bolnavii ar trebui transportaţi cu dube albe cu girofar (metoda clasică) sau cu limuzine negre cu girofar (metoda românească)?

Adresantul nu are domiciliul la adresa indicată

De: Johann Moritz

"Scrisoarea miniştrilor de interne francez şi german are nişte probleme de redactare. În primul rând, se adresează Comisiei, deşi decizia se ia în Consiliul de Justiţie şi Afaceri Interne. Prin urmare, destinatarul e greşit."
Teodor Baconschi

Viitor luminos ţara noastră are!

De: Erwin B.

cioaradepegard_medium.JPG "Nu solicităm bani concreţi, este un acord din acesta preventiv, pentru a evita derapajele în viitor ale României şi de a nu cădea din nou în patima populismului. Nu am discutat despre niciun fel de sumă şi, repet, acest acord este unul preventiv: în cazul în care va fi nevoie, să putem apela. Dar scopul principal al viitorului acord, dacă se va încheia, pentru că această decizie nu a fost luată încă în totalitate, va fi scopul preventiv şi de a evita ca în plan intern să se mai ia decizii contrare intereselor ţării, din punct de vedere economic" - Emil Boc, prim ministru. Prin urmare, dăm vrabia din mână pe altă cioară de pe gard!

Prostănac cu ştaif

De: Erwin B.

"Şcoala românească scoate tâmpiţi fiindcă nu suntem capabili să avem o lege care să dureze 20 ani. Sistemul nostru de educaţie are nevoie în primul rând de stabilitate"

Emite conţinut